Qsystems representerer de mest innovative POS systemene i Europa. Vi har valgt store internationale leverandører fordi vi har tro på at en systemleverandør med stor kundemasse leverer bedre og mer fremtidsrettede løsninger en leverandører i et begrenset marked. 

Retailbransjen endres kontinuerlig. Kunder endrer handlemønstret, ikke bare handles det mer på nett, forbrukere forventer og skal forvente en sømløs handleopplevelse. Om produktet kjøpes på nett - leveres hjem - hentes i butikk, handles over disk eller gjennom et selvbetjent kassepunkt spiller ingen rolle så lenge du har et system som håndterer dette.

Dette er hva vi gjør

Vi tilbyr en moderne "Tier One" Point of Sales-løsning som forbedrer kundeopplevelsen til en rekke ledende europeiske dagligvare og faghandel kjeder.

Vi forstår krav og ønsker fra retailbransjen og tilpasser oss og systememene raskt. Vi beriker kontinuerlig produktene våre ved å inkludere ny funksjonalitet ønsket fra vårt kundenettverk. 

Forretningsmodellen vår fungerer på grunn av vår arkitektur, utviklingsmetodikk, våre kunder og ansatte. Dette lar oss produsere kvalitetsprogramvare raskt og skaper en plattform som kontinuerlig støtter detaljhandelen.

Retail online Suite 

Point of Sale Software

Retail Online Suite er i sin helhet bygget på Microsoft teknologi og designet for store kjeder innen mote, fast food, forbruksartikler, husholdning, sko, sports og fritid og detaljmarkedet.

I Retail Online Suite har vi et sentralt miljø som er vert for vår Retail Online Server. Det er denne pakken som binder alle butikkene sammen med hovedkontoret. I butikkene leverer vi vår skalerbare Point of Sale infrastruktur med rPos-klient som også har backoffice funksjonalitet i vår pakke rBos.

Treazure Cloud Services Price & Promo engine

Treazure Cloud Services har funksjonalitet spesielt rettet mot detaljhandelen. I vår avanserte skytjeneste er Price & Promotion motoren en viktig nøkkel i ditt nye OmniChannel miljø.

Kampanjemotoren gir deg mulighet til å konfigurere detaljerte og varierte kampanjetyper for alle butikker, POS punkter, online og mobil. Prisene vil alltid være korrekte i alle kanaler.

Centralized Architecture 

Leading Edge and open

Applikasjons og utviklingsmiljøer er 100% basert på Microsoft .NET, SQL, C# plattform og utnytter Microsoft ledende posisjon. Imidlertid er vår arkitektur åpen og tjenester fra 3. parts utviklere kan implementeres og integreres mot vårt system.

Sanntid 24/7 visning av kundedata: Alle kunderetalterte data lagret av POS (ikke dybde CRM-Data) inkludert transaksjoner i alle kanaler er tilgjengelige via Retail Online Server og WEB Services i sanntid

Sanntid 24/7 visning av lager: 

Informasjon om varebeholdning er tilgjengelig for alle kanaler i sanntid. Dette inkluderer beholdning i butikk, i nettbutikk, disteribusjonsenter og transitt mellom ditribusjonssenter og butikk

Ett system for pris/kampanje:

Alle priser og kampanjer for alle kanaler legges inn, vedlikeholdes og beregnes på ett sted. Kampanjer kan imidlertid også utarbeides i ERP og overføres til Retail Online Suite og Trazure. Programvaren vår vil ta seg av synkronisering av kampanjen mellom hovedkontor og butikk.

Ønsker du å vite mer? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Kunder og erfaringer

Våre kunder er sentralstyrte detaljhandelsselskaper med hovedkontor i Europa, USA og Sør-Arfika. Kundene er større kjeder som har behov for løsninger som skaper verdi for både sluttkundene og kjeder, de har et ønske om Omnichannel som en naturlig del av sin virksomhet.

Norske kunder basert på Heads Retail teknologi:

Internationale kunder basert på CowHills teknologi

Professor Birkelands vei 27b
1081 Oslo

Qsystems Retail