Kassasystem

Ser du etter et brukervennlig kassasystem med avanserte funksjoner? Qsystems Retail tilbyr flere forskjellige systemer som er godkjent av Skatteetaten.

XPos.png

I januar 2017 trådte den nye kassasystemloven i Norge i kraft, noe som gjorde at mange butikker og utsalgssteder måtte oppgradere systemene sine innen januar 2019. 

 

Nå må alle norske butikker ha et kassasystem som tilfredsstiller kravene i kassasystemlova. Den nye loven ble iverksatt fordi Skatteetaten i flere år har oppdaget systemer som gjør det mulig å skjule bokføringspliktige inntekter fra kontanter. 


På sine nettsider skriver Skatteetaten at det nye systemet gjør det vanskeligere å manipulere kassasystemet og unndra å registrere kontantsalg fra skatt- og avgiftsberegning. Kassasystemer kalles også POS-systemer. Les mer om POS-systemer her.

 

Godkjente kassasystemer fra Qsystems Retail

Alle våre kassesystemer tilfredsstiller alle nye krav fra Skatteetaten. Vi har over 30 000 kunder i forskjellige land i Europa, og våre systemer finnes allerede i butikkjeder som Rituals, Hunkemöller og Miss Etam. 

Våre kassasystemer

Er du usikker på hvilken kasseløsning du bør velge? Qsystems Retail tilbyr flere løsninger så du som bedriftseier kan velge den som passer deg best: Premium, Medium eller MiniOPOS.

 

Avanserte funksjoner

Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr vi forskjellige systemer som har avanserte funksjoner, samtidig som de er enkle å lære seg. Her er noen av fordelene med våre kasseløsninger: 

 

  • Lekkert, brukervennlig design

  • Forskjellige typer kassasystemer – du velger det som passer din bedrift best

  • Offline-modus som gjør at du får tilgang på alt, selv uten internettforbindelse

  • Funksjon som gjør at du kan sjekke lagerbeholdningen

  • Lag salgsrapporter med bare noen klikk

  • Systemet er enkelt og intuitivt å lære seg

 

MiniPOS

Vårt rimeligste system passer for deg som vil ha en liten kasse med mange funksjoner. Den har blant annet en 15” touchskjerm, kasseskuff, strekkodeleser og en integrert kvitteringsprinter. MiniPOS har også trådløs mus og tastatur, og leveres ferdig installert til butikken. Prisen på systemet er kr 400,- per måned.

 

Selvbetjent kassasystem

Vi kan også levere selvbetjente kassasystemer og skreddersyr løsningen for deres bedrift. Ved å ha et selvbetjent kassasystem kan dere sikre en effektiv og smidig handleopplevelse for kundene. Her kan de enkelt skanne varene selv eller velge fra menyen, og betale varene. 

 

Selvbetjente kassasystemer har flere fordeler og en av dem er at de bidrar til kortere kø til betjente kasser. Kundene har selv full kontroll over varene de kjøper. Våre systemer er så brukervennlige at kundene uten problemer skal kunne gjennomføre handelen på egenhånd.

Om Qsystems Retail

Vi i Qsystems Retail brenner for å utvikle innovative og brukervennlige kasseløsninger til den norske varehandelsbransjen. Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr vi maskinvare og programvare som gir kundene dine en god handleopplevelse.

 

God kundestøtte

Med en kasseløsning fra Qsystems Retail kan du sørge for at handelen går knirkefritt og at du får full oversikt over alt fra omsetning og økonomi, til varebeholdning.

 

Vi er svært opptatt av å gi deg hjelp og støtte hvis du trenger det. Derfor har vår kundesupport lange åpningstider både i hverdager og helger.

Kontakt oss

Hvis du vil vite mer om våre kasseløsninger, så kontakt oss i dag. Vi kan hjelpe deg med å finne det systemet som passer deg og din bedrift best.

I et kassasystem så er hurtighet ofte det viktigste. Vårt kassasystem og din betalingsterminal kan kommunisere, slik at dere ikke trenger å oppbevare en kvittering for hver betaling. Dette kommer til å spare dere verdifull tid og gjøre kunden mer fornøyd.

 

Premium

Dette er vårt mest elegante og oppdaterte system, med en stor 22” touchskjerm og operativsystemet Windows. Et abonnement på Premium-systemet koster kr 535,- per måned. Inkludert i prisen får du kundeskjerm, strekkodeleser, kasseskuff, kvitteringsprinter, trådløs mus og tastatur. Systemet leveres ferdig installert til butikken.

 

Medium

Hvis du ikke trenger så stor skjerm, kan du vurdere vårt Medium-abonnement. Da får du en 15” touchskjerm, kundeskjerm, strekkodeleser og kasseskuff. Kassasystemet kommer også med trådløs mus og tastatur, og leveres ferdig installert. Her får du altså alt du trenger for å ta betalt og skape en god handleopplevelse. Medium-abonnementet koster kr 430,- per måned.