PayPal + iZettle = sant

 

For de som er bevandret innen netthandel er nok PayPal et velkjent merkenavn. Etablert i internettets spede oppstart – mer presist 1998 – var firmaet tidlig ute med å tilby elektroniske betalingsløsninger. Svenske iZettle har på sin side gjort seg bemerket for sine intuitive nettbrett- og smarttelefonkompatible betalingsterminaler, som også har bydd på langt hyggeligere driftskostnader enn sine mer tradisjonelle konkurrenter. Ifølge en uttalelse fra PayPal ønsker de å etablere seg som en totalleverandør for betalingstjenester i Europa, og satsningsområde vil i første omgang være småbedrifter – som lenge har vært iZettles nisje.

 

Saken er kopiert fra www.dinero.no

 

Se mer her: https://dinero.no/paypal-izettle-sant/

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Qsystems Retail