DNB forlenger samarbeidet med Nets

DNB har forlenget bankens rammeavtale med Nets som inkluderer en rekke sentrale leveranser av betalingsformidlingstjenester, informasjonsteknologi og andre finansielle tjenester.

​Avtalen som nå er inngått inneholder mulighet for at DNB tar i bruk ytterligere tjenester fra Nets i løpet av kontraktstiden. — Vi har gjennom mange år hatt et meget godt samarbeid med Nets og denne avtalen styrker vårt langsiktige samarbeid. Som Norges største bank er vi avhengig av å kunne tilby innovative banktjenester som samtidig kjennetegnes av sikkerhet og stabil drift. Avtalen med Nets underbygger dette, og gir oss muligheter for sammen å utvikle innovative løsninger til fordel for våre kunder, sier Benjamin Golding, direktør for betalingsområdet i DNB. Sammen med DNB vil Nets tilpasse og utvikle produkter og tjenester i samsvar med behov som finnes i markedet. Dette vil bidra til at DNB til enhver tid er konkurransedyktig innen de områdene avtalen omfatter. — Det er veldig gledelig at DNB har valgt å videreføre og forsterke samarbeidet med oss. Foruten av å være den største banken i Norge, er de også av de mest innovative og toneangivende aktørene innen bankmarkedet i Norden. Jeg tror at vi sammen kan styrke og videreutvikle denne posisjonen, og vi ser frem til å fortsette og forsterke det gode samarbeidet vi har, sier Thomas Jul, Group Executive Vice President i Nets.

Recent Posts