POS by Heads 

POS ny Heads er raskt og effekt løsning sentralisert løsning. Med standard API tilkoblinger kan du koble Heads til andre systemer med enkelthet. Løsningen er veldig fleksibel når det gjelder både design og layout, samt funksjonalitet slik at du kan få en tilpasset POS, komplett med funksjoner du selv velger. Heads er ekstremt pålitelig og med vår offlinemodus synkroniseres alle data automatisk uavhengig av om du har linje eller ikke. Et komplett system i all enkelhet.

 
Retail by Heads 

RETAIL by Heads gjør produkt og kampanjestyring til en lek. Få full oversikt over alle butikker, varehus, hovedkontor og nettuitkk. Flytt produkter mellom ulike butikker eller varehus med få tastetrykk. Finn gjeldene eller totalbeholdning når som helst, selv i butikkens åpningstid. Lag dine egne rapporter og velg om de er «private eller offentlige». Rapportfunksjonaliteten muliggjør også masseoppdatering eller masseredigering av data. Automatiser leveringsordre og leveranser slik at du aldri har for mye eller for lite på lager.

 
WMS by Heads 

WMS by Heads er vårt kraftfulle varehussystem som holder styr på alle varer og paller og deres bevegelser.

 
ONE by Heads 

One by Heads er et helt nytt og fleksibelt program for webbasert salg. Det håndterer et stort utvalg av hvordan og hvilke produkter som skal selges, avhengig av situasjonen. Det er en mobil POS som er klart til bruk i utstillingslokaler, kiosker, selvutsjekk, popup-butikker, messer eller andre situasjoner våre kunder ser behov for løsningen.

 
MOBILE by Heads 

MOBILE by Heads er vårt mobilprodukt utviklet for håndholte enheter, for eksemplet smarttelefoner eller PDAer. Gjennom Mobile by Heads kan personalet styre lagerjusteringer, lager og plukk i butikk og hovedlager.

 
CONNECT by Heads 

CONNECT by Heads er vår integrasjonsmotor som kobler Heads til andre systemer som for eksempel eksterne e-handelsløsninger, ERP systemer som SAP, Visma, Dynamics etc.

 
NEW by Heads 

NEW by Heads er alle kommene produkter. All utvikling er basert på kunders behov eller en god case. Strategien er å fortsette å utvikle løsningen for å møte morgendagens behov både for butikkansatte og hovedkontorets behov.