top of page
logo qsystems
Qsystems logo q

Innovative Hardware

All-in-One POS-PC | ESL - Elektroniske hylleforkanter | RFID

Butikkdata hardware refererer til de fysiske enhetene og komponentene som brukes i butikkdatasystemene. Dette kan inkludere POS-terminaler, skannere, strekkodelesere, kasser, skrivere, betalingsterminaler, og andre enheter som er nødvendige for å utføre salgs- og transaksjonsprosesser i butikken.

All-In-One POS-PC

Vi tilbyr elegante POS-PCer basert på All-In-One teknologi med touchskjerm. Dette innebærer at PC-delen er sømløst integrert i skjermen, utstyrt med berøringsbasert teknologi. Våre maskiner er robuste, stabile og spesialdesignet for bruk i POS-systemer, med fokus på pålitelighet.


Disse maskinene lever med Windows 11, og vi tilbyr 3 års garanti for ekstra trygghet. Maskinene får du i 15,6´´og 21,5´´.

ESL - Elektroniske hylleforkanter

Utforsk den nye æraen av ESL-løsninger (Elektronisk hylleforkant) med Nebular - vår nyeste teknologiske innovasjon som forandrer spillereglene. Med sitt proprietære SIP ultra-lave effektdesign, utvidede batterilevetid og elegante unibody-design setter Nebular standarden for neste generasjons ESL. Ta kontroll over fremtiden med Nebular og opplev revolusjon i ESL-teknologi.

elektroniske hylleforkanter

RFID i butikkene

RFID gjør det mulig for butikken din å ha synlighet på alle dine individuelle produkter fra produksjon og hele veien til kassepunktet i din butikk. Ved å benytte selvbetjening, allsidig merking og forbedret sporing, kan du sikre at du har kontroll på produktene dine gjennom hvert trinn av deres reise. Med forskjellige løsninger som din POS, kan du frigjøre personalet fra bak disken for å støtte kundene dine på gulvet i butikken.

RFID skanner

POS-PC

Vi leverer elegante POS-PCer basert på All-In-One teknologi med touchskjerm.

Disse leveres med 15,6 ´´ eller 21,5´´ skjerm og kan leveres med kundeskjerm på 10´´

Skanner

Skanner

Vi leverer skannere fra anerkjente produsenter som Zebra og Honeywell.
 

Velg blant våre mange modeller for å finne den som passer best for din bedrift.

Selvbetjent

Selvbetjent

Vi har komplette kiosk- og selvbetjeningsløsninger som vil forbedre handleopplevelsen for dine kunder, samtidig som den øker effektiviteten blant de ansatte og bidrar til økt mersalg.

Kassaskuffer

Kasseskuffer

Velg blant våre mange modeller og størrelser for å finne den som passer best for din bedrifts behov.

RFID

RFID

Vi leverer et bredt spekter av RFID-løsninger og skreddersyr løsninger som passer for akkurat din bedrift. RFID-leser - Håndholdt RFID-leser - RFID-antenner - RFID-portal - RFID-printer - RFID-tags

Håndterminal

Håndterminal

Vi leverer Håndterminaler fra anerkjente produsenter som Zebra og Honeywell. Vi kan tilby ergonomiske håndterminaler som er like nette og enkle i bruk som en mobiltelefon og samtidig har avanserte og moderne funksjoner.

ESL (Elektroniske Hylleforkanter

ESL

Vi leverer neste generasjons ESL-løsninger (Elektronisk hylleforkant).  Med det nyeste innen design, batterilevetid og funksjoner.

Kvitteringsskriver

Kvitteringskriver

Vi leverer kvitteringskrivere fra anerkjente produsenter som Star og Epson. Våre  POS skrivere, mobile skrivere og kiosk skrivere er av aller høyeste kvalitet med stor yteevne over lang tid.

Etikettskriver

Etikettskriver

Vi leverer Etikettskrivere fra anerkjente produsenter som Zebra og Honeywell. Velg blant våre mange modeller for å finne den som passer best for din bedrifts behov. 

Billettskriver

Billettskriver

Vi leverer Billettskrivere fra anerkjente produsenter som Zebra, Honeywell og Intermec.

Velg blant våre mange modeller for å finne den som passer best for din bedrifts behov.

Nettbrett

Nettbrett/Tablet

Vi tilbyr flere ulike nettbrett fra ledende aktører som Zebra Technologies og Honeywell. Vi har opparbeidet oss god erfaring med disse produktene og guider deg trygt frem til den beste løsningen for din bedrift. 

Laserskriver HP Laserjet pro 4002dn a4

Laserskriver

Vi leverer laserskrivere fra HP:

  • Fargelaser

  • Svarthvitt

  • Multifunksjonsskrivere

Datatilbehør, mus og tastatur

Datatilbehør

Vi leverer øvrig datatilbehør som tastatur, mus, POS tastatur, switcher, skjermer, rutere, kabler, adaptere, etc...

Rekvisita

Vi leverer øvrig rekvisita som kassaruller, toner, etiketter, billetter, etc..

Bankterminal

Vi leverer også bankterminaler fra velrenommerte bedrifter som Verifone og Nets.

Noen av våre hardware leverandører

Typisk utstyr vi leverer:

Vi leverer et bredt spekter av utstyr for å møte behovene i moderne detaljhandel og servicebransjer. Vårt sortiment inkluderer robuste POS-PCer og skannere for effektiv kassehåndtering, samt selvbetjente løsninger som øker kundetilfredsheten. Vi tilbyr kasseskuffer for sikker kontanthåndtering og avanserte RFID-teknologier for sporing og identifikasjon. Håndterminaler og elektroniske hylleetiketter (ESL) forenkler lagerstyring og prismerking, mens våre pålitelige kvitteringsskrivere, etikettskrivere og billettskrivere sørger for rask og klar utskrift. I tillegg leverer vi nettbrett som integreres sømløst i ulike systemer for økt fleksibilitet og mobilitet.

Kassasystemer

Vi hjelper deg å finne riktig Hardware-løsning for din bedrift?

Du får ett enkelt kontaktpunkt døgnet rundt, med dyptgående kompetanse på samspillet mellom programvare, terminaler, printere og annet utstyr. Ta kontakt med Marius for å diskutere løsninger og muligheter for din bedrift. 

bottom of page