top of page
logo qsystems
Kundesenter support
Qsystems logo Q

Førsteklasses support hos QSystems – Tilpasset, omfattende og alltid tilgjengelig

Feilsøking | Lagerstyring | Analyse og Rapportering | E-handel integrasjon | Kundebehandling

Selv med verdens beste POS-software og mest pålitelige hardware, kan uforutsette hendelser oppstå. Det er derfor vårt dedikerte supportteam er uvurderlig. Vår oppgave er å sikre at dine kunders kjøpsopplevelser er sømløse og uavbrutte, hver eneste dag, uansett tidspunkt.

For å støtte en enda bredere rekke av virksomhetsbehov, tilbyr QSystems også førstelinjesupport som en selvstendig tjeneste for teknologiske løsninger som ikke er levert av oss. Dette gjør at vi kan tilby rask, effektiv og pålitelig assistanse på tvers av et bredt spekter av produkter og systemer. Uansett hvilken hardware eller software din virksomhet bruker, kan vårt team av eksperter hjelpe til med å løse eventuelle utfordringer som måtte oppstå, og sikre at virksomheten din fortsetter å operere med minimal forstyrrelse.

Effektiv og kostnadsbesparende outsourcing av supporttjenester

Ved å velge QSystems som outsourcing-partner, kan din virksomhet utvide kapasiteten og tilgjengeligheten av support uten de faste kostnadene knyttet til intern utvidelse. Våre tjenester tilbyr en sømløs integrasjon med din eksisterende supportstruktur, noe som gir fleksibilitet til å håndtere kundehenvendelser utenfor vanlig arbeidstid, i helger, og på helligdager. Dette er også ideelt under spesielle omstendigheter som interne kurs, kickoff-arrangementer eller uforutsette fravær grunnet sykdom. Outsourcing til QSystems sikrer at din virksomhet kan opprettholde høy kvalitet på kundeservicen uten å forstyrre de interne ressursene eller pålegge dem ekstra belastning.

Kundesenter headset support

Skreddersydd SLA for maksimal trygghet

For å sikre at våre tjenester oppfyller dine spesifikke behov, samarbeider vi tett med deg for å utvikle en balansert supportavtale. Gjennom en grundig gjennomgang av dine mål og operasjonelle krav, skaper vi en klar og tydelig Service Level Agreement (SLA). Dette sikrer at forventningene er tydelig definert og at din virksomhet mottar den støtten den fortjener, tilpasset både daglige behov og potensielle kritiske situasjoner.

Med QSystems som din supportpartner investerer du i en tjeneste som sikrer kontinuerlig og effektiv drift, proaktivt arbeider for å forbedre og beskytte dine operasjoner. La oss vise deg hvordan våre tilpassede og utvidede supporttjenester kan beskytte og optimalisere din virksomhet.

Mann på ipad utfører skreddersydd support på POS
Marius Andersen Rådgiver hos Qsystems Retail AS

Ønsker du hjelp til å finne riktig POS-løsning for din bedrift?

Du får ett enkelt kontaktpunkt døgnet rundt, med dyptgående kompetanse på samspillet mellom programvare, terminaler, printere og annet utstyr.

Ta kontakt med Marius for å diskutere løsninger og muligheter for din bedrift. 

Marius Andersen

Rådgiver POS & Betalingsløsninger

Vi forstår kompleksiteten i din butikkdrift og tilbyr følgende tjenester etter behov for å møte alle utfordringer

Utvidet support

Vår support kan være tilgjengelig utover vanlige arbeidstider, inkludert kvelder, helger og helligdager, slik at din virksomhet alltid er dekket når du mest trenger det.

Førstelinje support for alle kritiske løsninger

Vi tilbyr omfattende førstelinje support for alle løsninger som er kritiske for butikkens drift, inkludert POS-systemer, nettverksutstyr, og mer.

Byttepooler for hardware og rask kompetanse for bytte

Vi sikrer rask utskifting av hardware gjennom forhåndslagrede byttepoler og har kompetent personell klare til rask intervensjon.

Grunnleggende kompetanse på alle systemer

Vårt team har den nødvendige opplæringen for å assistere med brukerfeil og optimalisering av butikkprosesser.

Prosess- og systemstøtte: Vi følger hvert eneste rapporterte tilfelle fra åpning til løsning, sikrer effektiv håndtering og løsning av saker, inkludert kartlegging og gjennomføring av effektive prosesser for overgang til 2nd line support når det er nødvendig.

Opplæring og rådgivning

Vi tilbyr opplæring og rådgivning for å styrke dine ansattes ferdigheter, inkludert spesialtilbud for nyansatte.

Uteservice og utkall

Vi tilbyr rask og effektiv uteservice for akutte behov og tekniske problemer som krever onsite support.

Proaktiv overvåking og alarmering

Kontinuerlig overvåking av systemytelse og nettverksstatus for å forebygge problemer før de påvirker butikkens drift.

Tilpasset rapportering og analyse

Utvikling av skreddersydde rapporterings- og analyseverktøy for å hjelpe deg med å forstå og forbedre din virksomhet.

Sikker håndtering av data

Vi prioriterer datasikkerhet og sørger for sikker behandling og lagring av sensitiv informasjon.

Effektiv og kostnadsbesparende outsourcing

Vi tilbyr outsourcing av supporttjenester som en kostnadseffektiv løsning, spesielt nyttig i utvidede åpningstider.

bottom of page