top of page
logo qsystems
Oslo Barcode

Vi er et dedikert team med kontorer i Oslo og Stavanger.

Vi brenner for å levere skreddersydde dataløsninger til handelen. Med vår omfattende erfaring og lidenskap for innovasjon, jobber vi kontinuerlig for å tilby våre kunder det beste innen teknologi og service

Dagfinn Martinussen

Dagfinn Martinussen

Produktansvarlig/konsulent

"Som produktansvarlig og supportkonsulent i QSystems fokuserer jeg på å lage målrettede hardware-løsninger og generell support. Min erfaring gjør at jeg effektivt kan løse de fleste utfordringer ved første henvendelse. Jeg sørger for omfattende assistanse på alle mulige utfordringer som kan oppstå i sannhetens øyeblikk i butikken."

tlf: +47 48 07 75 00

Marius Andersen

Marius Andersen

Rådgiver POS & Betalingsløsninger

"Som rådgiver og kommersielt ansvarlig i QSystems er mitt mål å finne de mest effektive løsningene som matcher våre kunders spesifikke behov og ambisjoner. Med solid erfaring i bransjen, fokuserer jeg på å tilby konkret rådgivning og støtte for å sikre at hver kundeopplevelse er optimal og tilpasset deres forretningsmål."

tlf: +47 90 66 09 10

Rune Bertheussen

Rune Bertheussen

CEO

"Som daglig leder har jeg det øverste ansvaret for selskapets drift. Jeg arbeider tett med våre kunder og holder daglig oversikt over alle leveranser og overordnet kontroll over alle supportsaker. Mitt fokus er å sikre at våre kunders kunder alltid har en problemfri handleopplevelse i butikk."

tlf: +47 93 46 82 07

Ingunn Haugen

Ingunn Haugen

Leder kundesenter

"I QSystems er jeg leder for kundesenteret og mitt hovedfokus er å sikre at våre kunder får den beste opplevelsen når de kontakter oss. Jeg tar ansvar for å løse problemer, eskalere saker og følge opp nøye for å sikre at alle henvendelser håndteres effektivt."

tlf: +47 48 07 75 00

Øystein Tangen

Øystein Tangen

Teknisk sjef/Konsulent

"Min primære oppgave er å sikre at både hardware og software fungerer sømløst sammen for våre kunder. Med erfaring i nesten alle markedsledende hardwareplattformer, benyttes jeg ofte for å vurdere og velge det mest optimale utstyret."

tlf: +47 48 07 75 00

Odd Joar Eriksen

Odd Joar Eriksen

Senior rådgiver/Arkitekt

"Som teknisk arkitekt og seniorrådgiver er min rolle å veilede våre kunder. Jeg er engasjert i å designe og implementere omfattende løsninger som integrere ulike plattformer med eksisterende kundesystemer for å maksimere deres teknologiske potensial og driftseffektivitet."

tlf: +47 48 07 75 00

Vårt Team

Vår ekspertise spenner over et bredt spekter av løsninger, og vi spesialiserer oss på å levere komplette POS-løsninger.

Fra rådgivning, konfigurasjon, installasjon, opplæring og videre support, er vi her for å sikre at din virksomhet har alt den trenger for å lykkes i dagens konkurrerende marked.

Enten du er en nystartet bedrift eller en veletablert aktør, kan du stole på oss for pålitelige og effektive løsninger som møter dine unike behov. Ta kontakt med oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å ta din virksomhet til neste nivå!

QSystems Retail AS

Professor Birkelands vei 27B, 1081 Oslo

Tlf: +47 48 07 75 00

  • LinkedIn
Support

Tlf: +47 93 46 82 00

Hei, hva kan vi hjelpe deg med?

Kontakt oss

bottom of page