Kassesystem

Et enkelt og moderne kassesystem er viktig for handleopplevelsen. Qsystems Retail tilbyr kassesystemer som gjør hverdagen enklere både for deg og kunden.

DSCF2532.jpg

I over 20 år har Qsystems Retail jobbet med å utvikle innovative og brukervennlige kassesystemer til bedrifter innenfor varehandel. 

 

Nå brukes våre systemer av over 30 000 store og små butikkjeder i Europa. Våre kasseløsninger finnes blant annet i butikker som Rituals, Big Bazar og Hema. Vi tilbyr både forskjellige typer kassesystemer (også kalt POS-systemer) og selvbetjente kasser. 

 

Alle våre kasseløsninger er brukervennlige både for deg og kunden. Kassesystemene har en rekke avanserte funksjoner som gjør at du får full kontroll over salgstall og varebeholdning. Dette gjør at du kan gi så rask og god service som mulig.

Hva er et kassesystem?

I Kassasystemloven blir et kassesystem beskrevet som et apparat eller et elektronisk system som gjør det mulig å registrere kontantsalg og skrive ut kvitteringer. 

 

Et kassasystem gjør det med andre ord mulig for butikker og andre utsalgssteder å foreta transaksjoner med kort og kontant. I tillegg har flere kassesystemer tilgang til informasjon om blant annet produktpriser og lagerbeholdning.

Med et system fra oss blir handleopplevelsen enklere for kundene dine, samtidig som arbeidshverdagen blir bedre for dine medarbeidere.

Selvbetjente kasseløsninger

De siste årene har det dukket opp flere og flere selvbetjente kasser i norske butikker.

Dette kan ha flere fordeler for både ansatte og kunder:

 

  • Køene i butikken blir kortere 

  • De ansatte avlastes og kan bruke mer tid på andre oppgaver

  • Valgfrihet – kundene får velge om de vil slå inn varene sine selv eller bruke en av de betjente kassene

 

Som butikkeier er det altså mange fordeler ved å benytte seg av selvbetjente kasser. Qsystems Retail har spesialisert seg på selvbetjente kasseløsninger som gir kundene en god handleopplevelse.

Forskjellige typer modeller

Våre selvbetjente kasser kommer i flere modeller, og kan tilpasses etter hva din bedrift trenger. De selvbetjente kassene finnes både som stående kasser, som en skjerm du henger opp på en vegg, eller som en skjerm du legger på et bord. 

 

Kassesystemene er svært enkle å bruke for kunder

Alle modellene er enkle å plassere, og er utstyrt med bankterminal og kvitteringsprinter. De selvbetjente kassene har en stor brukerflate og et intuitivt design. Dette gjør at kunden enkelt kan skanne inn varene sine selv og betale. 

 

Skreddersydd system for dere

Med selvbetjente kasser fra Qsystems Retail kan din bedrift velge hva slags funksjoner dere trenger. Sammen med våre samarbeidspartnere lager vi det produktet dere ønsker – ingen utfordring er for stor for oss.

 

Betjente kassesystemer

Vi tilbyr også kassesystemer som betjenes av de ansatte. Qsystems Retail har flere forskjellige typer kasseløsninger som passer både for mindre utsalgssteder og store butikkjeder. 

Brukervennlig design

Alle våre kasseløsninger har enten 22” eller 15” skjerm og et brukervennlig design. Dette er komplette systemer hvor du får kundeskjerm, kvitteringsprinter, trådløs mus og tastatur inkludert. Kasseløsningene har Microsoft Windows som operativsystem.

I samsvar med kassasystemloven

I 2019 ble det innført en ny lov som skal bekjempe svart økonomi i varehandelsbransjen. Dette gjorde at mange butikker måtte oppgradere sine systemer. Våre kasseløsninger er godkjent i samsvar med den nye kassasystemloven.

Butikkdata for kjeder og konsern

Gjennom vår nederlandske partner CowHills tilbyr vi butikkdatasystemer tilpasset kjeder og konsern. Her får dere full oversikt over kundedata, produkter på lager, salg – alt på samme sted. Vår løsning har selvsagt integrasjoner for regnskap, e-handel og annen programvare.

 

Finn løsningen som passer deg best

Qsystems Retail brenner for å utvikle innovative og brukervennlige løsninger for butikker og utsalgssteder. Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr vi maskinvare og programvare til alle typer butikker. 

 

Med et av våre kassesystemer kommer handleopplevelsen til å bli enklere både for deg og kunden. Som avtalekunde hos oss kan du også ringe vår supporttelefon hvis du skulle ha behov for hjelp. Supporttelefonen har lange åpningstider både i helger og hverdager.

 

Kontakt oss i dag for å høre mer om våre kassesystemer – vi hjelper deg gjerne.