top of page
logo qsystems
Heads pos software
QSystems logo Q

POS-Software

heads logo

POS| Lagerstyring | Analyse og Rapportering | E-handel integrasjon | Kundebehandling

Heads tilbyr en omfattende programvarepakke designet for å møte behovene til moderne handelsvirksomheter. Her er en beskrivelse av noen av deres programvareløsninger.

POS (Point of Sale) System

Heads POS-system gir handelsvirksomheter en kraftig og intuitiv plattform for å administrere salgstransaksjoner i sanntid. Med funksjoner som produktregistrering, prisstyring, lagerstyring og betalingsbehandling, gir POS-systemet et komplett verktøysett for å effektivt drive butikker og håndtere kundeinteraksjoner.

Lagerstyring

Heads lagerstyringsprogramvare gir detaljhandelsbedrifter muligheten til å spore og administrere lagerbeholdningen på en effektiv måte. Med funksjoner som automatisk lageroppdatering, varebestilling, lagerjusteringer og analyseverktøy, hjelper lagerstyringsprogramvaren til å optimalisere lagerbeholdningen og minimere overskudd eller mangel på varer.

Analyse og rapportering

Heads tilbyr avanserte analyse- og rapporteringsverktøy som gir handelsvirksomheter innsikt i salgsytelse, kundeatferd, lagerbeholdning og mer. Med tilpassbare rapporter og dashbord, gir analyseverktøyene virksomheter muligheten til å ta datadrevne beslutninger og identifisere muligheter for forbedring.

E-handel integrasjon

 For handelsvirksomheter som også driver nettbutikker, tilbyr Heads integrasjonsløsninger som lar dem synkronisere lagerbeholdning, produktdetaljer og ordreinformasjon mellom sine fysiske butikker og nettbutikken. Dette gir en sømløs handelsopplevelse for kundene og forenkler administrasjonen av multi-kanal salg.

Kundebehandling

Heads programvareløsninger inkluderer også verktøy for kundebehandling, som lar virksomheter samle og analysere kundedata, administrere lojalitetsprogrammer og drive målrettet markedsføring for å engasjere og beholde kunder.

Qsystems logo Q
Heads pos software
heads logo

Utviklet for vekst

Heads programvareløsninger er designet for å være fleksible, skalerbare og brukervennlige, og kan tilpasses for å møte de spesifikke behovene til hver enkelt handelsvirksomhet. Med deres omfattende funksjonalitet og støtte, hjelper Heads handelsvirksomheter med å optimalisere driften, øke inntektene og forbedre kundeopplevelsen.

Marius Andersen Rådgiver Qsystems retail AS

Ønsker du hjelp til å finne riktig POS-software for din bedrift?

Vi har dyptgående kompetanse på samspillet mellom programvare, terminaler, printere og annet utstyr.

Ta kontakt med Marius for å diskutere løsninger og muligheter for din bedrift. 

Marius Andersen

Rådgiver POS & Betalingsløsninger

bottom of page