top of page
logo qsystems
  • Writer's pictureMarius Andersen

Viktige elementer å tenke på ved implementering av selvbetjent kassasystem

Updated: May 2

Unngå lange køer og utålmodige kunder. Med QSystems Retail sine selvbetjente kassesystemer kan du gi kundene dine en bedre handleopplevelse.
En effektiv handleopplevelse

Siden flere og flere utsalgssteder har begynt å tilby moderne betalingsløsninger, har også forbrukerne fått høyere forventninger til at man skal kunne betale for varen fort. 

De fleste norske forbrukere har også høye digitale ferdigheter, og forstår raskt hvordan man tar i bruk nye teknologiske systemer. 


Selvbetjente kasser trenger ikke nødvendigvis å erstatte alle de vanlige kassene i butikken, men kan være et godt supplement. Enkelte liker fortsatt best at det er en butikkansatt som skanner inn varene, mens andre synes det er like greit å gjøre det selv. 

Med en eller flere selvbetjente kasser, kan kundene selv velge den betalingsmåten som passer dem best. Dette er en smart måte å gi kundene en effektiv handleopplevelse, samtidig som at de ansatte får bedre tid til å hjelpe de kundene som trenger det.


Fordeler med selvbetjent kasse

Selvbetjente kasser har blitt stadig mer populære i mange butikker over hele verden. Her er noen av de viktigste fordelene:


Effektivitet

Selvbetjente kasser reduserer køer og ventetid ved å tillate flere kunder å betale for sine varer samtidig.


Tidsbesparende

Kundene dine behandler transaksjonene sine raskere, spesielt når de bare har noen få varer.


Reduserte driftskostnader

Selv om det er en oppstartskostnad for å installere selvbetjente kasser, kan de redusere behovet for like mange kasserere, noe som kan redusere lønnskostnadene over tid.


Åpningstider

Selvbetjente kasser kan operere utenfor vanlige åpningstider, noe som gir kundene mer fleksibilitet.


Kundetilfredshet

Noen kunder foretrekker å bruke selvbetjente kasser fordi de kan handle i sitt eget tempo uten å føle seg stresset.


Redusert menneskelig feil

Selvbetjente kasser reduserer risikoen for menneskelige feil i forbindelse med å gi feil veksel eller feilprising av varer.


Teknologisk integrasjon 

Mange selvbetjente kasser integreres med mobilapper og lojalitetsprogrammer, noe som gir en mer sømløs handleopplevelse for kundene.


Selvbetjent kasse fra Qsystems Retail

Qsystems Retail er et norsk selskap som tilbyr moderne og brukervennlige kassesystemer til store og små bedrifter. 


Med våre selvbetjente kasser kan kundene enkelt skanne inn varene sine eller velge fra menyen og betale på en rask og smidig måte. 


Dette gjør at kundene får full kontroll over bestillingen, og kan legge til eller slette varer dersom de vil det.


Våre kassesystemer leveres komplett utstyrt med maskinvare og programvare. Kassene kan integreres mot vårt system eller mot deres egne eksisterende system. 


Vi legger stor vekt på at kassene skal ha avanserte funksjoner, samtidig som de er enkle og intuitive å ta i bruk. Kassene har et moderne design, og du kan velge mellom flere modeller: stående, liggende eller veggmodeller. Med våre selvbetjente kassesystemer får du alt i ett: en 22” skjerm med stor brukerflate, strekkodeskanner og betalingsterminal. 


Skreddersydde løsninger

Qsystems Retail har over 25 års erfaring med forskjellige typer kassasystemer til varehandelsbransjen.


Våre betalingsløsninger kan tilpasses etter hva deres bedrift har behov for. Sammen kan vi skreddersy den løsningen som passer dere best. 


Hvis du lurer på noe angående våre selvbetjente kasser, så ta kontakt med oss i dag. Vi jobber i team sammen med våre samarbeidspartnere fra skisse til ferdig produkt. Vi gleder oss til å høre fra deg!

bottom of page